Uutiset - Superstar Agency

Ajankohtaista

Sanna Tamminen luotsaamaan uutta kaupallista yksikköä Superstar Collaborationia »

Superstar Agencyn ja Warner Music Finlandin yhteistyö tiivistyy entisestään, kun Sanna Tamminen aloittaa Superstar Agencyn kaupallisen Superstar Collaborations -yksikön vetäjänä

Julkaistu 04.11.2021

Superstar on nyt vuoden ikäinen. Mitä ensimmäinen vuosi meille opetti? »

Olihan se rohkea, haastava ja paikoin hieman pelottavakin idea. Perustaa Superstar Agency keskellä maailmanlaajuista pandemiaa ja lähteä rakentamaan siitä ainoastaan yritys- ja yksityisasiakkaille suunnattua uuden ajan viihdetoimistoa.

Julkaistu 29.09.2021

Superstar Agency hotelliketju Scandicin Suomessa operoimien hotellien valtakunnalliseksi kumppaniksi »

Pohjoismaiden suurin hotelliketju Scandic on valinnut Superstar Agency Oy:n Suomen hotelliensa esiintyjäpalveluiden valtakunnalliseksi yhteistyökumppaniksi. Yhteistyön myötä Scandicin asiakkaiden on entistä helpompaa varata yritys- tai yksityistilaisuuksiinsa kotimaisen musiikin ykkösartisteja, juontajia ja koomikoita tilavaraustensa yhteydessä.

Julkaistu 23.09.2021

WE ARE HIRING - ACCOUNT MANAGER »

Etsimme nyt ACCOUNT MANAGERIA vastaamaan nykyisten asiakkuuksiemme ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta sekä uusien asiakkaiden hankinnasta yhdessä muun tiimimme kanssa.

Julkaistu 07.09.2021

Superstarin ja Warner Music Liven suuri virtuaalikevätrieha POKS »

31.3.2021 järjestettävä POKS -virtuaalitapahtuma tarjoilee katsojilleen musiikin kärkinimiä, komiikkaa ja vinkkejä virtuaalitapahtumiin.

Julkaistu 19.03.2021

Seuraa meitä