Uutiset - Superstar Agency

Ajankohtaista

Mikä on Superstar Agency ja miksi olemme olemassa? »

Miksi Superstar Agency on perustettu? Miten toimintamme eroaa perinteisestä ohjelmatoimistosta? Miksi keskitymme yritystapahtumiin ja miten yhteistyö kanssamme toimii? Näihin kysymyksiin vastaa Superstar Agencyn perustaja ja toimitusjohtaja Petri Roivainen.

Julkaistu 02.12.2021

Sanna Tamminen luotsaamaan uutta kaupallista yksikköä Superstar Collaborationia »

Superstar Agencyn ja Warner Music Finlandin yhteistyö tiivistyy entisestään, kun Sanna Tamminen aloittaa Superstar Agencyn kaupallisen Superstar Collaborations -yksikön vetäjänä

Julkaistu 04.11.2021

Superstar on nyt vuoden ikäinen. Mitä ensimmäinen vuosi meille opetti? »

Olihan se rohkea, haastava ja paikoin hieman pelottavakin idea. Perustaa Superstar Agency keskellä maailmanlaajuista pandemiaa ja lähteä rakentamaan siitä ainoastaan yritys- ja yksityisasiakkaille suunnattua uuden ajan viihdetoimistoa.

Julkaistu 29.09.2021

Superstar Agency hotelliketju Scandicin Suomessa operoimien hotellien valtakunnalliseksi kumppaniksi »

Pohjoismaiden suurin hotelliketju Scandic on valinnut Superstar Agency Oy:n Suomen hotelliensa esiintyjäpalveluiden valtakunnalliseksi yhteistyökumppaniksi. Yhteistyön myötä Scandicin asiakkaiden on entistä helpompaa varata yritys- tai yksityistilaisuuksiinsa kotimaisen musiikin ykkösartisteja, juontajia ja koomikoita tilavaraustensa yhteydessä.

Julkaistu 23.09.2021

WE ARE HIRING - ACCOUNT MANAGER »

Etsimme nyt ACCOUNT MANAGERIA vastaamaan nykyisten asiakkuuksiemme ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta sekä uusien asiakkaiden hankinnasta yhdessä muun tiimimme kanssa.

Julkaistu 07.09.2021

Seuraa meitä