Uutiset - Superstar Agency

Uutiset

WE ARE HIRING - ACCOUNT MANAGER »

Julkaistu 20.06.2022

Superstarin Annu Winter motivoituu itsensä kehittämisestä ja muiden ihmisten kohtaamisesta »

Annu on saanut olla mukana rakentamassa Superstarin tarinaa yrityksen alkumetreistä asti. Hyppää mukaan kurkistamaan, miten Annu toteuttaa itseään työssään Superstarilla!

Julkaistu 12.05.2022

Jukka Hildén ja Superstar aloittavat yhteistyön »

Superstarin uusin juontajatulokas Jukka Hildén uskoo hyvään valmistautumiseen, kohteliaisiin käytöstapoihin, positiiviseen anarkiaan ja keski-ikäisen seikkailijafaijan vilpittömään karismaan

Julkaistu 17.02.2022

Mikä on Superstar Agency ja miksi olemme olemassa? »

Miksi Superstar Agency on perustettu? Miten toimintamme eroaa perinteisestä ohjelmatoimistosta? Miksi keskitymme yritystapahtumiin ja miten yhteistyö kanssamme toimii? Näihin kysymyksiin vastaa Superstar Agencyn perustaja ja toimitusjohtaja Petri Roivainen.

Julkaistu 02.12.2021

Sanna Tamminen luotsaamaan uutta kaupallista yksikköä Superstar Collaborationia »

Superstar Agencyn ja Warner Music Finlandin yhteistyö tiivistyy entisestään, kun Sanna Tamminen aloittaa Superstar Agencyn kaupallisen Superstar Collaborations -yksikön vetäjänä

Julkaistu 04.11.2021

Superstar on nyt vuoden ikäinen. Mitä ensimmäinen vuosi meille opetti? »

Olihan se rohkea, haastava ja paikoin hieman pelottavakin idea. Perustaa Superstar Agency keskellä maailmanlaajuista pandemiaa ja lähteä rakentamaan siitä ainoastaan yritys- ja yksityisasiakkaille suunnattua uuden ajan viihdetoimistoa.

Julkaistu 29.09.2021

Superstar Agency hotelliketju Scandicin Suomessa operoimien hotellien valtakunnalliseksi kumppaniksi »

Pohjoismaiden suurin hotelliketju Scandic on valinnut Superstar Agency Oy:n Suomen hotelliensa esiintyjäpalveluiden valtakunnalliseksi yhteistyökumppaniksi. Yhteistyön myötä Scandicin asiakkaiden on entistä helpompaa varata yritys- tai yksityistilaisuuksiinsa kotimaisen musiikin ykkösartisteja, juontajia ja koomikoita tilavaraustensa yhteydessä.

Julkaistu 23.09.2021

WE ARE HIRING - ACCOUNT MANAGER »

Etsimme nyt ACCOUNT MANAGERIA vastaamaan nykyisten asiakkuuksiemme ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta sekä uusien asiakkaiden hankinnasta yhdessä muun tiimimme kanssa.

Julkaistu 07.09.2021

Superstarin ja Warner Music Liven suuri virtuaalikevätrieha POKS »

31.3.2021 järjestettävä POKS -virtuaalitapahtuma tarjoilee katsojilleen musiikin kärkinimiä, komiikkaa ja vinkkejä virtuaalitapahtumiin.

Julkaistu 19.03.2021

Mikko Leppilampi ja Superstar aloittavat tiiviin yhteistyön »

Viihde- ja tapahtuma-alan moniosaaja tuo ammattitaitonsa jatkossa entistä useammin myös yritysasiakkaiden käyttöön

Julkaistu 17.02.2021

Sami Hedberg ja Superstar yhteistyöhön yritystilaisuuksien tiimoilta »

Samalla koko kansan tuntema stand up -koomikko tekee kauan odotetun paluun yrityskeikoille

Julkaistu 26.01.2021

Warner Music Live ja uusi Superstar Agency yhteistyöhön! »

Warner Music Live ja Superstar Agency ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Superstar Agency edustaa ja hoitaa jatkossa Warner Music Liven artistien keikkojen myyntiä keskitetysti yritys- ja yksityisasiakassektorilla.

Julkaistu 30.10.2020

Koronaviruksen vaikutukset Superstarin toimintafilosofiaan »

Korona muutti maailman monella tapaa huonommaksi. Se on valitettava totuus, mikä myös meidän on ollut pakko hyväksyä. Me ymmärrämme Covid-19 -taudin vakavuuden ja suhtaudumme koronavirusta koskeviin suosituksiin ja rajoituksiin äärimmäisen vakavasti.

Julkaistu 28.10.2020

Seuraa meitä