NOHO ON VALINNUT SUPERSTARIN YRITYSTILAISUUKSIEN ESIINTYJÄPALVELUIDEN YHTEISTYÖKUMPPANIKSI - Superstar Agency

NOHO ON VALINNUT SUPERSTARIN YRITYSTILAISUUKSIEN ESIINTYJÄPALVELUIDEN YHTEISTYÖKUMPPANIKSI

Julkaistu 11.10.2023

PÖYTÄ ON JATKOSSA KATETTU MAAILMANLUOKAN RAVINTOLAVIIHTEELLE

Maukkaita viihdeuutisia: Olemme erityisen iloisia voidessamme kertoa, että NoHo Oyj on valinnut Superstarin ravintoloidensa yritystilaisuuksien esiintyjäpalveluiden valtakunnalliseksi yhteistyökumppaniksi Suomessa. Me Superstarissa olemme alusta asti uskoneet siihen, että laadukas tarjoilu ja viihtyisä ympäristö yhdistettynä juuri oikeanlaiseen esiintyjään tekee hyvästä tilaisuudesta erinomaisen ja erinomaisesta unohtumattoman.

Nyt pääsemme toteuttamaan visiotamme yhdessä maan johtavan ravintolakonsernin kanssa, mikä on kaikin puolin erinomainen asia. Käytännössä uusi yhteistyömallimme tarkoittaa sitä, että jatkossa NoHo:n yritysasiakkaiden on entistä vaivattomampaa tilata Superstarin edustamia kotimaisen musiikin ja viihteen kärkinimiä tilaisuuksiinsa.

”Heti perustamisestaan lähtien Superstar on ollut yritystapahtumien johtava kotimainen toimija ja yhteistyömme on aina ollut helppoa, mieluisaa ja mutkatonta. Olemme erittäin iloisia, että kumppanuutemme nyt syvenee entisestään. Sen lisäksi, että tiivistynyt yhteistyömallimme hyödyttää tasapuolisesti meitä ja Superstaria, niin jatkossa pystymme palvelemaan ravintoloidemme yritysasiakkaita entistäkin paremmin myös musiikkiin ja viihteeseen liittyvissä asioissa. Se on tärkeintä”, sanoo NoHo-ravintoloiden kaupallinen johtaja Henri Virlander.

Myös Superstar Agencyn toimitusjohtaja Petri Roivainen on nyt julkistetusta yhteistyöstä vilpittömän innoissaan.

”Viihde, jos jokin, kuuluu ravintoloihin. Siksi olemme hyvin tyytyväisiä siitä, että menestykkäästi toiminut yhteistyömme NoHo:n kanssa syvenee. Heidän ravintoloidensa tarjoamat mahdollisuudet erilaisille yritystilaisuuksille ovat äärimmäisen monipuoliset ja yhdessä Superstarin korkealuokkaisen artistikattauksen kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vieläkin unohtumattomampia tunteita, elämyksiä ja kokemuksia kuin aikaisemmin”, Roivainen sanoo.

Uusi NoHo-yhteistyömalli myös selventää, tehostaa ja kehittää 3-vuotisynttäreitään loppuvuodesta viettävän Superstarin toimintamalleja entisestään.

”Kuten aina, ammattitaitoinen tiimimme palvelee asiakkaita koko prosessin läpi, suunnitteluvaiheesta aina tilaisuuden päättymiseen saakka, varmistaakseen, että kaikki esiintyjiin liittyvät asiat hoituvat nopeasti ja vaivattomasti alusta loppuun saakka. NoHo-kumppanuuden myötä pystymme tekemään tämänkin vieläkin paremmin myös ravintolamaailmassa”, Roivainen sanoo.

Pöytä on katettu maailmanluokan ravintolaviihteelle.

NoHo Partners Oyj
on suomalainen ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka- ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana. Nimi muodostuu sanoista Nordic Hospitality Partners, joilla viestitään konsernin keskeisistä tavoitteista, mahdollisuuksista ja vahvuuksista. NoHo Partners haluaa olla kiinnostava kumppani intohimoisille tekijöille. Konsernilla on merkittävä jalansija Suomessa, minkä lisäksi ravintolatoiminta ulottuu Tanskaan ja Norjaan. Konsernin visiona on olla Pohjois-Euroopan johtava ravintolatoimija.

Superstar Agency Oy
on Suomen ensimmäinen yritysasiakkaisiin keskittynyt uuden ajan viihdetoimisto, joka tekee läheistä yhteistyötä Warner Music Liven tähtiartistien kanssa ja edustaa heidän lisäkseen isoa osaa kotimaisen viihteen kärkinimistä. Superstar uskoo tasa-arvoon, vastuullisuuteen ja hyviin käytöstapoihin, ymmärtää modernien tuotantojen vaatimukset, arvostaa sekä kulttuuria että viihdettä ja saa suuriakin asioita aikaiseksi nopeasti, laadukkaasti ja luotettavasti. Superstarin artistirosteriin lukeutuvat esimerkiksi ABREU, BEHM, Erin, Erika Vikman, Kaija Koo, Vesala, Käärijä, Pete Parkkonen, Samuli Edelmann sekä Ellinoora.


Lisätietoja uudesta ja aivan erityisen maukkaasta yhteistyöstä antavat:

Henri Virlander, Nordic Hospitality Partners Oyj, henri.virlander@noho.fi, puh 050 591 2013

Petri Roivainen, Superstar Agency Oy, petri.roivainen@superstar.fi, puh 040 548 2700

Seuraa meitä