Viihdetoimisto yritysasiakkaille - Superstar Agency

Kesälomien ajan 24.6. alkaen saat Superstariin yhteyden osoitteesta weare@superstar.fi. Tarkemmat loma-ajankohdat löydät yhteystiedoista.

Uuden ajan viihde­toimisto

Superstar on Suomen ensimmäinen yritysasiakkaisiin keskittynyt viihdetoimisto, joka edustaa isoa osaa kotimaisten artistien, stand up -koomikoiden ja juontajien kärkinimistä. Me uskomme tasa-arvoon, vastuullisuuteen ja hyviin käytöstapoihin ja meillä on aitoa halua sopeutua tähän uuteen maailmaan. Me kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, arvostamme sekä viihdettä että kulttuuria ja ymmärrämme kaupallisten kumppanuuksien tuoman lisäarvon ohella myös nykyaikaisten virtuaalituotantojen vaatimukset. Me ennakoimme, että tapahtuma-ala siirtyy jatkossa entistäkin vahvemmin kohti yrityssektoria ja me tiedämme, että juuri siellä asioita voidaan tehdä vieläkin paremmin niin live-, hybridi-, webinaari- kuin stream-tuotannoissakin. Enemmän kuin mihinkään muuhun, me uskomme yhä tapahtumissa syntyviin ihmisten välisiin kohtaamisiin ja siihen, että oikein valittu esiintyjä tekee hyvästä tilaisuudesta erinomaisen ja erinomaisesta unohtumattoman. Me olemme Superstar. Uuden ajan viihdetoimisto, joka välittää asiakkailleen onnea, iloa ja maailmanluokan esiintyjiä. 

Miksi nimi Superstar?

Sana Superstar tarkoittaa meille kolmea asiaa. Sitä, että edustamme vain ja ainoastaan Suomen parhaita esiintyjiä. Sitä, että myös asiakkaamme ovat omien alojensa huippuosaajia. Ja sitä, että tarjoamme heille aina maailmanluokan palveluita nopeasti, joustavasti ja vastuullisesti. Siksi nimemme on Superstar.

Superstarin manifesti

Haluamme olla maailman paras uuden ajan viihdetoimisto. Se tarkoittaa että Superstar on aina:

Erilainen

Toimimme ainoastaan yritysasiakkaiden kanssa. Haluamme tehdä juuri sillä sektorilla asioita toisin ja uudistaa samalla koko suomalaista tapahtuma-alaa entistäkin paremmaksi. 

Tasa-arvoinen

Kunnioitamme ihmisiä sellaisina kuin he ovat ja kohtelemme kaikkia samanarvoisesti. Haluamme, että jokaisella Superstarin esiintyjällä on parhaat mahdolliset olosuhteet työnsä tekemiseen.

Nopea

Saamme isojakin asioita tarvittaessa aikaiseksi jopa tunneissa tai päivissä, ei vain viikoissa tai kuukausissa. Vastaamme Kaikkiin yhteydenottoihin niin pian kuin inhimillisesti mahdollista.

Luotettava

Haluamme olla vilpittömän avoimia niin esiintyjiä, tilaajia, järjestäjiä kuin yhteistyökumppaneitammekin kohtaan. Toimitamme kaiken mitä on luvattu täsmälleen kuten sopimuksissa lukee.

Sopeutuva

Maailmanlaajuinen pandemia opetti meidät toimimaan webinaari-, hybridi- ja stream-tuotannoissa. Nyt palamme halusta tehdä jälleen live-tapahtumia. Niitä meillä on ollutkin ikävä. 

Vastuullinen

Suhtaudumme terveyttä koskeviin suosituksiin yhä vakavasti. Ymmärrämme mitä turvallisten live-tapahtumien toteuttaminen myös esiintyjien osalta jatkossakin vaatii. 

Kohtelias

Osaamme sanoa hei ja kiitos ja pyytää tarvittaessa myös anteeksi. Pyrimme aina täydellisyyteen, mutta hyvitämme virheemme silloin kun niitä joskus väkisinkin sattuu.

Toiveikas

Koemme tekevämme koko suomalaista yhteiskuntaa hyödyttävää työtä, jota rakastamme ja jossa haluamme kehittyä paremmaksi. Näemme tapahtuma-alan tulevaisuuden kirkkaana. 

PERUS­TAJA

Superstarin perustajana ja omistajana toimii kotimaisen yritystapahtuma-alan kokenut ja tulevaisuuteen katsova vahva uudistaja, Petri Roivainen. Petri rakastaa tapahtumia ja arvottaa niissä syntyviä kohtaamisia, elämyksiä ja tunteita todella korkealle. Hyvin suunnitelluilla ja toteutetuilla tapahtumilla on kyky aikaansaada vahvoja ja vaikuttavia muistijälkiä. 

Petri Roivainen »

 

KERRO MITEN VOIMME AUTTAA

Seuraa meitä