Viihdetoimisto yritysasiakkaille - Superstar Agency

Uuden ajan viihde­toimisto

Superstar on Suomen ensimmäinen yrityssasiakkaisiin keskittynyt viihdetoimisto, joka edustaa isoa osaa kotimaisen musiikin, stand up -komedian ja juontajakaartin kärkinimistä. Me uskomme tasa-arvoon, vastuullisuuteen ja hyviin käytöstapoihin ja meillä on aitoa halua sopeutua tähän uuteen maailmaan, joka ei välttämättä enää koskaan palaa sellaiseksi kuin se joskus oli. Me kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, arvostamme sekä viihdettä että kulttuuria ja ymmärrämme myös nykyaikaisten virtuaalituotantojen vaatimukset. Me ennakoimme, että tapahtuma-ala siirtyy entistä vahvemmin yrityssektorille ja me tiedämme, että juuri siellä asioita voidaan tehdä paremmin kuin ennen niin webinaari-, stream- kuin livetuotannoissakin. Enemmän kuin mihinkään muuhun me uskomme yhä tapahtumissa tavalla tai toisella syntyviin ihmisten välisiin kohtaamisiin ja siihen, että oikein valittu esiintyjä tekee hyvästä tilaisuudesta erinomaisen ja erinomaisesta unohtumattoman. Me olemme Superstar. Uuden aikakauden uudenlainen viihdetoimisto, joka välittää asiakkailleen onnea, iloa ja maailmanluokan esiintyjiä. Me luotamme tulevaisuuteen.

Miksi nimi Superstar?

Sana Superstar tarkoittaa meille kolmea asiaa. Sitä, että edustamme vain ja ainoastaan Suomen parhaita esiintyjiä. Sitä, että myös asiakkaamme ovat omien alojensa huippuosaajia. Ja sitä, että tarjoamme heille aina maailmanluokan palveluita nopeasti, joustavasti ja vastuullisesti. Siksi nimemme on Superstar.

Superstarin manifesti

Haluamme olla maailman paras uuden ajan viihdetoimisto. Se tarkoittaa että Superstar on aina:

Erilainen

Toimimme ainoastaan yritysasiakkaiden kanssa. Haluamme tehdä juuri sillä sektorilla asioita toisin ja uudistaa samalla koko suomalaista tapahtuma-alaa entistäkin paremmaksi. 

Tasa-arvoinen

Kunnioitamme ihmisiä sellaisina kuin he ovat ja kohtelemme kaikkia samanarvoisesti. Haluamme että jokaisella Superstarin esiintyjällä on parhaat mahdolliset olosuhteet työnsä tekemiseen.

Nopea

Saamme isojakin asioita aikaiseksi nopeimmillaan jopa tunneissa tai päivissä, ei vain viikoissa tai kuukausissa. Kaikkiin yhteydenottoihinkin vastaamme niin pian kuin inhimillisesti mahdollista.

Luotettava

Haluamme olla avoimia niin esiintyjiä, tilaajia, järjestäjiä kuin yhteistyökumppaneitammekin kohtaan. Toimitamme kaiken mitä on sovittu täsmälleen niin kuin sopimuksissa lukee.

Sopeutuva

Keskitymme koronapandemian takia toistaiseksi pääosin webinaari- ja stream-tuotantoihin. Erilaisten virtuaalitilaisuuksien lisäksi olemme mukana vastuullisissa live-tapahtumissa.

Vastuullinen

Suhtaudumme kaikkiin koronavirukseen liittyviin suosituksiin ja rajoituksiin vakavasti. Ymmärrämme minkälaista osaamista ja venymistä turvallinen tapahtumatuotanto näinä aikoina vaatii.

Kohtelias

Osaamme sanoa hei ja kiitos, myöntää virheemme ja pyytää tarvittaessa myös anteeksi. Pyrimme aina täydellisyyteen, mutta hyvitämme virheemme silloin kun niitä joskus väkisinkin sattuu.

Toiveikas

Koemme tekevämme koko suomalaista yhteiskuntaa hyödyttävää työtä, jota rakastamme ja jossa haluamme kehittyä. Haastavasta koronatilanteesta huolimatta näemme tulevaisuuden kirkkaana.

PERUS­TAJAT

Superstarin perustajina ja omistajina toimii kaksi kotimaisen viihdemaailman kokenutta mutta tulevaisuuteen katsovaa uudistajaa. Petri Roivainen on parrasvalojen ulkopuolella mielellään pysyttelevä tapahtuma-alan moniosaaja ja Jarkko Tamminen suuren yleisön eteen yhä itsekin aktiivisesti hakeutuva esiintyjä. He molemmat rakastavat tapahtumia. Aina ja ikuisesti.

Petri Roivainen »

Jarkko Tamminen »

 

Ota meihin yhteyttä, kiitos

Seuraa meitä