Petri Roivainen - Superstar Agency

Kesälomien ajan 24.6. alkaen saat Superstariin yhteyden osoitteesta weare@superstar.fi. Tarkemmat loma-ajankohdat löydät yhteystiedoista.

Petri Roivainen

Founder, CEO
+358 40 548 2700
petri.roivainen@superstar.fi

Petri on tuoreesta sushista, Lapin luonnosta ja mustista vaatteista pitävä suomalaisen tapahtuma-alan pioneeri, joka on ollut keskeisesti vaikuttamassa kotimaisen viihdekentän kehittymiseen aina 1990-luvulta lähtien. Hän on myös muutokseen nopeasti sopeutuva ja tulevaisuuteen aina uskova moderni moniosaaja, joka vastuullisen konseptoinnin ja empaattisen johtamisen lisäksi hallitsee myös myynnin ja markkinoinnin ja sekä live- että virtuaalituotannot. Ennen Superstaria Petri toimi Pohjoismaiden johtavaksi tapahtumatoimistoksi kasvaneen Tapauksen kaupallisena johtajana ja omistajana. 

Sana ”Superstar” tarkoittaa Petrille huippuluokan laatua, luotettavaa palvelua, ystävällistä yhteydenpitoa, maailmanluokan esiintymisiä, unohtumattomia kokemuksia sekä artistien, järjestäjien ja yleisön hyvinvoinnista välittämistä ja jopa vuosikymmeniä kestäviä keskinäiseen kunnioitukseen perustuvia asiakassuhteita. Vankka kokemus tapahtuma- ja viihdealalta ei ole opettanut Petriä laulamaan, soittamaan tai edes kertomaan erityisen hauskoja vitsejä, mutta hänellä on hämmentävän tärkeä taito sanoa oikeassa paikassa ääneen maagiset sanat: ”Eiköhän tämä jotenkin järjesty” ja saada asiat myös järjestymään. Parantumattomaksi ja intohimoiseksi tapahtuma-addiktiksi avoimesti tunnustautuva Petri on ehtinyt pitkän uransa aikana toimimaan tuhansissa erilaisessa tapahtumissa tai tilaisuuksissa. Hän muistaa niistä yhä jokaisen.

Seuraa meitä