WE ARE HIRING - ACCOUNT MANAGER - Superstar Agency

WE ARE HIRING - ACCOUNT MANAGER

Julkaistu 05.09.2023

SUPERSTAR on Suomen ensimmäinen yritysasiakkaisiin keskittynyt uuden ajan viihdetoimisto, joka tekee yhteistyötä Warner Music Liven artistien kanssa ja edustaa heidän lisäkseen isoa osaa kotimaisen viihteen kärkinimistä.

Me ymmärrämme modernien tuotantojen vaatimukset, arvostamme sekä kulttuuria että viihdettä ja saamme suuriakin asioita aikaiseksi nopeasti, laadukkaasti ja luotettavasti. Tyylikäs toimistomme sijaitsee Helsingin Punavuoressa, josta käsin välitämme yritysasiakkaidemme tapahtumiin onnea, iloa ja maailmanluokan esiintyjiä.

ETSIMME nyt rentoon, tasavertaiseen ja iloiseen joukkoomme uutta ACCOUNT MANAGERIA. Jo olemassa olevien asiakkaidemme palvelemisen lisäksi päätehtävänäsi olisi uusien asiakkaiden hankinta yhdessä muun Superstar-tiimin kanssa.

PYYDÄMME sinua osaksi kasvavaa ja kaikin tavoin huikeaa Superstar-yhteisöämme. LUPAAMME, että meno meillä on rentoa, palkitsevaa ja vauhdikasta. Kiinnostavien haasteiden, erinomaisten työkavereiden, viihtyisän toimiston ja asiallisen korvauksen lisäksi TARJOAMME sinulle ainutkertaisia kokemuksia, arvokkaita ammatillisia kontakteja sekä vuosikymmeniä kestäviä aitoja ystävyyssuhteita. 

TOIVOMME, että olisit myönteisen elämänasenteen ja ratkaisukeskeisen luonteen omaava kenties B2B-myyntikokemustakin jostain jo hankkinut innostunut, avoin ja työhönsä kunnianhimoisesti suhtautuva henkilö, jolla on kyky hallita kokonaisuuksia, taito sanottaa ajatuksiaan, taipumus kuunnella muita ja halua kehittyä tehtävässään.

Me Superstarissa USKOMME tasa-arvon, vastuullisuuden ja hyvien käytöstapojen lisäksi vahvasti ihmisten välisiin kohtaamisiin, jaettujen kokemusten merkitykseen ja siihen, että oikein valittu esiintyjä tekee hyvästä tilaisuudesta erinomaisen ja erinomaisesta unohtumattoman. Jos sinäkin uskot, niin tervetuloa Superstariin.

KIINNOSTUITKO? Lisätietoa meistä, tehtävästä ja asiakkaista antaa Superstarin perustaja Petri Roivainen, jonka tavoittaa parhaiten puhelimitse maanantaisin ja perjantaisin numerosta 040-5482700. Täytämme paikan, kunhan oikea henkilö löytyy.

Ole hyvä ja LÄHETÄ hakemuksesi palkkatoiveineen meille sähköpostilla osoitteeseen petri.roivainen@superstar.fi viimeistään 1.10.2023. Voit aloittaa tehtävässäsi joustavasti yhteisesti sovittavana ajankohtana.

KIITOS, että luit tämän tekstin.  

 

Yhteystiedot:

Petri Roivainen

petri.roivainen@superstar.fi

040-5482700

Seuraa meitä