Mikä on Superstar Agency ja miksi olemme olemassa? - Superstar Agency

Mikä on Superstar Agency ja miksi olemme olemassa?

Julkaistu 02.12.2021

Miksi Superstar Agency on perustettu? Miten toimintamme eroaa perinteisestä ohjelmatoimistosta? Miksi keskitymme yritystapahtumiin ja miten yhteistyö kanssamme toimii? Näihin kysymyksiin vastaa Superstar Agencyn perustaja ja toimitusjohtaja Petri Roivainen. 

 

Mikä on Superstar Agency ja miksi olemme olemassa?

Moni saattaa miettiä, mistä toiminnassamme on kysymys, joten tässä se tulee: Olemme uuden ajan viihdetoimisto, joka tarjoaa Warner Music Liven maailmanluokan artistit, sekä Suomen huippukoomikot ja ammattitaitoiset juontajat yritys- ja yksityistapahtumiin.

Kun yrityksesi haluaa järjestää laadukkaan seminaarin, virkistyspäivän tai vuosijuhlan omalle tiimilleen, tuotteiden lanseerauspäivän tai muita tapahtumia asiakkailleen ja sidosryhmilleen, me Superstarilla autamme nostamaan tapahtumasi tunnelman uudelle tasolle, houkuttelemaan ihmiset paikalle ja luomaan yhteisiä huippukokemuksia maailmanluokan esiintyjien avulla. 

 

Laadukkaiden yritystilaisuuksien määrä kasvaa

Olen toiminut tapahtuma-alalla yli 20 vuoden ajan. Tuona aikana olen saanut huomata, että lukuisilla yrityksillä on suuri tarve luoda laadukkaita yritystilaisuuksia, mutta huippuesiintyjien paikalle saaminen on ollut haasteellista.

Aikaisemmin tilanne on ollut tämä – kun yrityksen edustaja haluaa järjestää laadukkaan tapahtuman ja saada paikalle tilaisuuden ohjelmaan ja tunnelmaan sopivan esiintyjän, hänellä ei välttämättä ole ollut mitään hajua siitä, mistä ihmeestä lähteä metsästämään haluamaansa artistia esiintyjäksi. Monesti vastausta on lähdetty etsimään Googlesta, jonka myötä henkilö on saattanut päätyä eri levy-yhtiöiden sivuille ja soitella useille eri tahoille ennen kuin on tavoittanut asiasta vastaavan ihmisen. Joskus on voinut myös käydä niin,  että oikeaa henkilöä ei ole tavoitettu lainkaan. 

Ja vaikka oikea esiintyjä olisi lopulta saatu paikalle, esiintyjän buukkaaminen on saattanut olla hidas ja työläs prosessi yritykselle, sillä se on voinut vaatia useita tiedusteluita eri ihmisiltä ennen kuin homma on saatu lyötyä lukkoon.

 

Superstar tuo huippuluokan artistit ja esiintyjät yritystapahtumaasi helposti ja nopeasti

Miksi tiettyjen artistien, koomikoiden ja juontajien saaminen yritystapahtumaan on sitten ollut niin haastavaa? Vastaus tulee tässä: Monet ohjelmatoimistoista keskittyy festareihin, kiertueisiin ja muihin julkisiin esiintymisiin, joihin ihmiset ostavat itse lippunsa päästäkseen tapahtumaan. Yritystapahtumiin ja -tilaisuuksiin keskittyvää tahoa ei ole aikaisemmin ollut.

Aikaisemmin ei ollut tiettyä tahoa, joka keskittyisi siihen, että huippuartistit, hauskimmat koomikot ja ammattitaitoisimmat juontajat saataisiin myös yritystapahtumiin esiintymään. 

Ja tämä on syy, miksi Superstar Agency on olemassa. 

Olemme uuden ajan viihdetoimisto ja haluamme, että yritykset saavat järjestettyä huippuluokan esiintyjien avulla upeita tilaisuuksia tiimilleen, asiakkailleen ja sidosryhmilleen. Tästä syystä toimintamme keskittyy täysin siihen, että yritykset saavat Warner Music Liven huippuartistit ja parhaat esiintyjät tapahtumiinsa helposti, nopeasti ja laadukkaasti.

 

Näin yhteistyö kanssamme toimii

Kun olet meihin yhteydessä, Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin niin pian kuin mahdollista. Tämän jälkeen käymme yhdessä läpi suunnittelemasi tilaisuuden luonteen, kohderyhmän, tarkoituksen, tavoitteet ja budjetin, jotta voimme auttaa sinua valitsemaan juuri oikean esiintyjän tilaisuuteesi. 

Käymme läpi myös tilan, jossa tapahtumasi järjestetään – kannattaako paikalle buukata esiintymään pieni vai suuri kokoonpano, millainen on tilan akustiikka ja mitä muuta tulee ottaa huomioon. Edellä mainitut asiat ovat tärkeitä, jotta tapahtumasta saadaan onnistunut kokonaisuus.

Jos haluamasi esiintyjä ei ole vapaana toivomanasi ajankohtana, pyrimme etsimään teille toisen tapahtumaanne sopivan vaihtoehdon. Superstarin rosterissa on lähes 70 Warner Music Liven artistia, koomikkoa ja juontajaa, joista valita. 

Meidät on myös helppoa saada kiinni ja usein pääsemmekin ehdottamaan tapahtumaan sopivaa artistia jo puhelumme aikana. Tarvittaessa käymme puhelun jälkeen tapahtuman luonteeseen sopivat esiintyjävaihtoehdot läpi, jonka jälkeen esitämme ehdotuksemme sinulle. 

Tarvittaessa esitämme ehdotuksessamme myös muita vaihtoehtoja. Kun molemmat ovat tyytyväisiä ehdotukseen, käynnistämme tuotannon. 

 

Superstar huolehtii esiintyjästä ja esiintymiseen liittyvistä asioista

Tuotannon osalta vastaamme siitä, että asiakas ja artisti tietävät tapahtuman ja esiintymisen kulun, jotta kaikille on selvää, mitä odottaa tapahtumalta. Tämä on tärkeää, sillä yritystapahtumassa on esiintymisen lisäksi myös muuta ohjelmaa, joka pitää ottaa huomioon aikatauluissa ja esityksen valmistelussa. 

Superstarin tehtävä on auttaa asiakasta saamaan huippuluokan esiintyjät yrityksen tapahtumaan esiintymään, sekä huolehtia siitä, että esiintyjän on helppoa ja mukavaa saapua paikalle. Suuremmissa yritystilaisuuksissa esiintyjällä onkin mukana myös meidän tiimistä henkilö, joka huolehtii esiintyjästä ja siitä, että kaikki sujuu toivotusti esityksen osalta. 

Muista tapahtumaan liittyvistä asioista, kuten esimerkiksi kutsuista ja cateringista vastaa tilaisuuden järjestävä yritys, tapahtumatoimisto tai muu taho. Tilaisuuden jälkeen pyydämme palautteen asiakkaalta ja varmistamme, että kaikki on sujunut hyvin. Meille on ensiarvoisen tärkeää tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja kehittää toimintaamme jatkuvasti.  

 

Miksi tilata huippuluokan esiintyjä yritystapahtumaan?

Yhä useampi yritys haluaa järjestää laadukkaita yritystilaisuuksia asiakkailleen, tiimilleen ja sidosryhmilleen. Tiimille järjestetyillä tilaisuuksilla on suuri vaikutus työhyvinvointiin, työssä viihtyvyyteen ja tiimihenkeen. Asiakkaille ja sidosryhmille järjestettävät yritystilaisuudet taas ovat tärkeä osa yritysten suhdetoimintaa, markkinointia ja palvelu- tai tuotelanseerauksia. 

Uskonkin vahvasti, että yritystilaisuuksien määrä tulee vähenemään, mutta laatu tulee kasvamaan. Yritys- ja yksityistilaisuuksien sisältö tulee nousemaan entistäkin tärkeämpään rooliin, sillä ihmisten on pakko valita, mihin tapahtumiin he osallistuvat, sillä aika on rajallista. 

Todennäköistä onkin, että ihmiset päättävät mennä niihin tapahtumiin, joista he kokevat saavansa aitoa lisäarvoa itselleen. Tapahtumissa halutaan kohdata uusia ihmisiä, verkostoitua ja kokea elämyksiä, joita huippuartistit, hauskimmat koomikot ja ammattitaitoiset juontajat voivat tarjota tilaisuuteen osallistuville. Myös tästä syystä yritystapahtuman sisältöön on tärkeää panostaa.

Jos voimme auttaa sinun yritystäsi viemään tapahtumasi uudelle tasolle huippuesiintyjien avulla, varaa kanssani juttutuokio, niin katsotaan, kuinka voimme olla teille avuksi! 

 

Annu Winter

Account Manager

+358 44 043 6766

annu.winter@superstar.fi

 

Wilma Holst

Account Manager

+358 44 255 7446

wilma.holst@superstar.fi

 

Anna Sarmanto

Account manager

+358 400 58 1391

anna.sarmanto@superstar.fi

 

Petri Roivainen 
Chief Executive Officer | Superstar Agency Oy
+358 40 548 2700
petri.roivainen@superstar.fi 
www.superstar.fi


 

Seuraa meitä