WE ARE HIRING - ACCOUNT MANAGER - Superstar Agency

WE ARE HIRING - ACCOUNT MANAGER

Julkaistu 07.09.2021

SUPERSTAR on Suomen ensimmäinen yritysasiakkaisiin keskittynyt viihdetoimisto, joka edustaa merkittävää osaa kotimaisen musiikin, juontajien ja koomikoiden kärkinimistä. Me uskomme tasa-arvoon ja vastuullisuuteen ja tekemisemme vahvuus on kykymme toimia nopeasti ja laadukkaasti. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, arvostamme sekä viihdettä että kulttuuria ja ymmärrämme virtuaalituotantojen vaatimukset. Uskomme ihmisten välisiin kohtaamisiin, kokemusten yhteiseen jakamiseen ja siihen, että oikein valittu esiintyjä tekee hyvästä tilaisuudesta erinomaisen ja erinomaisesta unohtumattoman. Me olemme Superstar. Uuden ajan viihdetoimisto, joka välittää asiakkailleen onnea, iloa ja maailmanluokan esiintyjiä. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa. 

Etsimme nyt ACCOUNT MANAGERIA vastaamaan nykyisten asiakkuuksiemme ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta sekä uusien asiakkaiden hankinnasta yhdessä muun tiimimme kanssa. Arkesi on vauhdikasta ja tehtävässä onnistuaksesi tarvitset positiivista, ratkaisukeskeistä asennetta, huolellisuutta sekä tahtoa tuottaa asiakkaalle aina laadukas lopputulos. Tehtävässä auttaa hyvät ja selkeät kommunikointitaidot sekä kyky kuunnella. Tehtävässä onnistumisessa keskeistä olet sinä ja tahtosi onnistua, mutta kokemus btob-myyntitehtävistä katsotaan toki eduksi.

TARJOAMME SINULLE mahdollisuuden olla osa pientä, ihan huikean hyvää ja kasvavaa tiimiämme. Nautit moderneista työtiloista keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa ja luot tehtävässäsi suhteita, jotka takaavat sinulle mielenkiintoisen polun pitkälle elämään. Palkkasi sisältää kiinteän kuukausipalkan, jonka lisäksi nautit erikseen sovittavasta bonuksesta. 

KIINNOSTUITKO? Lisätietoa tehtävästä antaa Petri Roivainen. Hänet tavoitat parhaiten tiistaina 14.9. klo 9.00-11.00 ja tiistaina 21.9. klo 9.00-11.00 välisenä aikana numerosta 040 548 2700.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera viimeistään 30.9.2021 

osoitteeseen office@superstar.fi. Voit liittyä joukkoomme yhteisesti sovittavana ajankohtana.

Seuraa meitä