Jukka Hildén Supernote- puhujaksi - Superstar Agency

Jukka Hildén Supernote- puhujaksi

Julkaistu 16.02.2023

Rooliinsa koko persoonallaan avoimesti heittäytyvä taitava puhuja pystyy tekemään mistä tahansa yritystilaisuudesta paremman. Yksi heistä on kansainvälisen viihdeteollisuuden kulisseissa jo pitkään menestykästä uraa tehnyt Jukka Hildén, jonka Superstarille räätälöidyissä Supernote-puheenvuoroissa käsitellään työhön ja elämään liittyviä teemoja kiinnostavasti, tunteikkaasti, informatiivisesti ja persoonallisesti. 

Suomen Seinäjoella kasvanut Jukka Hildén on viihdyttänyt kotimaisia ja kansainvälisiä yleisöjä jo yli 20 vuoden ajan Pohjanmaan lakeuksilta Los Angelesin aurinkoon. Samalla Jukka on tehnyt menestyksekästä uraa kansainvälisen viihdeteollisuuden kulisseissa. Tuotantoyhtiö Rabbit Filmsin osakkaana ja Pohjois-Amerikan toimiston johtajana hän on ollut kehittämässä ja myymässä The Dudesonsin, Kill Armanin ja Madventures Ultimate Expeditionin kaltaisia suomalaisia ohjelmaformaatteja jo yli 150 maahan. Vuodet Hollywoodissa opettivat Jukalle myös globaalin showbisneksen lainalaisuudet, sekä hyvässä että pahassa.

Superstarille räätälöidyissä Supernote-puheenvuoroissaan Jukka kertoo elämästään ja urastaan kummallisten sattumusten ja kiehtovien kohtaamisten kautta. Puhujana hän on energinen, tunteikas ja aito persoona, joka työhön liittyvien tarinoiden lisäksi käsittelee esityksissään avoimesti myös sitä, miksi meidän kaikkien kannattaisi pitää itsestämme parempaa huolta ja miksi rohkeus, sinnikkyys sekä usko omaan tekemiseen ovat kaiken kiinnostavan perusta.

 

Jukan Supernote-puheenvuorot:

  • Kansainvälisen viihdebisneksen oppitunti: Mitkä ovat myyjän tärkeimmät tehtävät?
  • Yrittäjyyden ja perhe-elämän yhteensovittaminen: Miten olla paras versio itsestään sekä kotona että töissä?
  • Hyppy tuntemattomaan: Miksi jokainen uhka on mahdollisuus?
  • Hollywoodin bisnesopit: Miten huone kuin huone otetaan USA:ssa haltuun?
  • Itsensä haastaminen: Miksi periksiantamattomuus on niin tärkeää?

 

Lisätietoja

Seuraa meitä