Superstarin Annu Winter motivoituu itsensä kehittämisestä ja muiden ihmisten kohtaamisesta - Superstar Agency

Superstarin Annu Winter motivoituu itsensä kehittämisestä ja muiden ihmisten kohtaamisesta

Julkaistu 12.05.2022

Superstarin Account Manager Annu Winter motivoituu itsensä kehittämisestä ja muiden ihmisten kohtaamisesta. Superstarilla vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä, eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. Annu on saanut olla mukana rakentamassa Superstarin tarinaa yrityksen alkumetreistä asti.

Hyppää mukaan kurkistamaan, miten Annu toteuttaa itseään työssään Superstarilla!

Yksikään päivä ei ole samanlainen

- Tämä kuulostaa kliseiseltä, mutta rakastan sitä, etteivät päivät ole samanlaisia!

Superstar Agencylla reilun vuoden Account Managerina työskennelleen Annu Winterin työnkuva on vastaava kuin hänen kollegoilla Annalla ja Wilmalla – vastata asiakasprojekteista, uusasiakashankinnasta, sekä tapahtumien tuottamisesta esiintyjän osalta.

Työssä Annua motivoi itsensä kehittäminen ja muut ihmiset. Hänen mukaansa työskentely samoja arvoja omaavien ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvien ihmisten kanssa on avainasia uuden oppimiseen.

Hän kuvailee aikaansa Superstarilla mielettömäksi.

- On ollut hienoa olla mukana rakentamassa Superstaria nykyisenlaiseksi ja tietysti päästä kehittämään toimintaa myös jatkossa.

Parasta työssä ovat ihmiset

Työtä Superstarilla ohjaa vahvasti vapaus ja vastuu – jokainen voi itse vaikuttaa omaan työhönsä ja siihen, miten ja missä työskentelee. Myös ulkomailta käsin työskentely on mahdollista.

- Juuri hiljattain olin Lontoossa tekemässä töitä. Rakastan matkustaa ja kokea eri kulttuureita. On mahtavaa, että voin työskennellä missä tahansa, kunhan netti toimii, Annu iloitsee.

Kun Annulta kysyy, mikä on kaikista parasta Superstarilla työskentelyssä, vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä – ihmiset.

- Ihmiset ovat ehdottomasti parasta. Meillä on upea tiimi ja porukka, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. Pääsemme työskentelemään alan huippuammattilaisten kanssa ja olen siitä todella otettu. Uskon että jokainen meidän tiimistä saa energiaa muista ihmisistä ja on ihanaa kohdata erilaisia tyyppejä joka päivä.

 

Annu Winter | LinkedIn

+358 44 043 6766

annu.winter@superstar.fi

Seuraa meitä