Superstar Agency hotelliketju Scandicin Suomessa operoimien hotellien valtakunnalliseksi kumppaniksi - Superstar Agency

Superstar Agency hotelliketju Scandicin Suomessa operoimien hotellien valtakunnalliseksi kumppaniksi

Julkaistu 23.09.2021

Vas. Petri Roivainen ja Antti Karjalainen. Kuva: Jan Lönnberg

Pohjoismaiden suurin hotelliketju Scandic on valinnut Superstar Agency Oy:n Suomen hotelliensa esiintyjäpalveluiden valtakunnalliseksi yhteistyökumppaniksi. Yhteistyön myötä Scandicin asiakkaiden on entistä helpompaa varata yritys- tai yksityistilaisuuksiinsa kotimaisen musiikin ykkösartisteja, juontajia ja koomikoita tilavaraustensa yhteydessä.

”Hotelleissamme järjestettävien kokousten, tapahtumien ja juhlien oheen toivotaan usein ammattitaitoisia esiintyjiä, yhtyeitä, artisteja, viihdyttäjiä ja juontajia sekä live- että hybriditapahtumiin. Nyt yhteistyössä Superstar Agencyn kanssa voimme tarjota asiakkaillemme näitä palveluita helposti hotelleissamme kautta Suomen”, kertoo Scandic-hotellien myyntijohtaja Antti Karjalainen.

”Olemme yhteistyöstä todella iloisia. Scandic-hotellien puitteet erilaisille tapahtumille ovat todella monipuoliset ja Superstarin korkealuokkaisen artisti-, juontaja- ja koomikkokattauksen kautta mahdollistamme tapahtumiin yhdessä jaettuja elämyksiä, joita muistella. Olemme saaneet asiakkailtamme todella paljon positiivista palautetta kyvystämme auttaa onnistuneiden hetkien rakentamisessa laadukkaasti ja luotettavasti. Pystymme osoittamaan jokaiseen meille tulevaan tiedusteluun yhteyshenkilön, jonka kautta kaikki esiintyjään liittyvä hoituu sujuvasti alusta loppuun asti”, kertoo Superstar Agency:n toimitusjohtaja Petri Roivainen.

Scandic Hotels Oy
tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa 62 hotellissa ympäri Suomen. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 270 hotellia ja noin 58 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Suomessa operoimme Scandic-hotellien lisäksi kansainvälisiä brändejä Hilton Hotels & Resort, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo.  

Superstar Agency Oy
on Suomen ensimmäinen yritysasiakkaisiin keskittynyt viihdetoimisto, joka edustaa merkittävää osaa kotimaisen musiikin, juontajien ja koomikoiden kärkinimistä. Me uskomme tasa-arvoon, vastuullisuuteen ja hyviin käytöstapoihin, ja tekemisemme vahvuus on kykymme toimia nopeasti ja laadukkaasti. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, arvostamme sekä viihdettä että kulttuuria ja ymmärrämme virtuaalituotantojen vaatimukset. Uskomme ihmisten välisiin kohtaamisiin, kokemusten yhteiseen jakamiseen ja siihen, että oikein valittu esiintyjä tekee hyvästä tilaisuudesta erinomaisen ja erinomaisesta unohtumattoman.

Lisätiedot:
Antti Karjalainen, Scandic Hotels Oy, antti.karjalainen@scandichotels.com, puh 040 558 7156
Petri Roivainen, Superstar Agency Oy, petri.roivainen@superstar.fi, puh  040 548 2700

Seuraa meitä