ANNU WINTER SUPERSTARIN OPERATIIVISEKSI VETÄJÄKSI - Superstar Agency

ANNU WINTER SUPERSTARIN OPERATIIVISEKSI VETÄJÄKSI

Julkaistu 01.11.2023

Superstarin hienoa 3-vuotista taivalta juhlistaessamme otamme askeleen kohti entistäkin vahvempaa tulevaisuutta ja vahvistamme organisaatiotamme uudella nimityksellä.

Annu Winter, Superstarin pitkäaikainen ja omistautunut työntekijä, on nimitetty Superstar Agency Oy:n operatiiviseksi johtajaksi 1.11.2023 alkaen.

”Annun panos on ollut todella merkittävä matkallamme tähän pisteeseen. Annun kokemus ja syvällinen ymmärrys toimialasta tekevät hänestä luontevan valinnan operatiiviseen rooliin. Hän tuo positioon runsaasti arvokasta tietotaitoa, dynaamisuutta ja näkemystä, jota tarvitsemme kasvun jatkamiseksi ja asiakkaidemme palvelemiseksi entistäkin paremmin” iloitsee Superstar Agencyn toimitusjohtaja Petri Roivainen.

"Kuluneet vuodet Superstarilla ovat olleet huikeat! Matka on ollut täynnä vauhtia ja opettavaisia hetkiä, joista jokaisesta tunnen suurta kiitollisuutta. Olen kiitollinen kollegoistani, asiakkaistamme ja yhteistyökumppaneistamme, joiden kanssa saan työskennellä päivittäin. Odotan innolla, mitä kaikkea tulevaisuus vielä tuokaan tullessaan!", sanoo Annu Winter.

Tämä on hieno askel Superstarille ja olemme varmoja, että Annun johdolla voimme saavuttaa uusia huippuja ja jatkaa menestyksekästä matkaamme!

Lämpimät onnittelut Annulle ja kiitos kaikille teille, jotka olette olleet mukana hienolla kasvumatkallamme! 
 
Superstar Agency Oy
on Suomen ensimmäinen yritysasiakkaisiin keskittynyt uuden ajan viihdetoimisto, joka tekee läheistä yhteistyötä Warner Music Liven tähtiartistien kanssa ja edustaa heidän lisäkseen isoa osaa kotimaisen viihteen kärkinimistä. Superstar uskoo tasa-arvoon, vastuullisuuteen ja hyviin käytöstapoihin, ymmärtää modernien tuotantojen vaatimukset, arvostaa sekä kulttuuria että viihdettä ja saa suuriakin asioita aikaiseksi nopeasti, laadukkaasti ja luotettavasti. Superstarin artistirosteriin lukeutuvat esimerkiksi ABREU, BEHM, Erin, Erika Vikman, Kaija Koo, Vesala, Käärijä, Pete Parkkonen, Samuli Edelmann sekä Ellinoora.
 
Lisätietoja nimityksestä antavat:
 
Petri Roivainen
CEO
petri.roivainen@superstar.fi
040 548 2700
 
Annu Winter
COO
annu.winter@superstar.fi
044 043 6766

Seuraa meitä