Juuri nyt on oikea aika varata Warner Music Liven tähtiartistit joulukonsertteihin! - Superstar Agency

Juuri nyt on oikea aika varata Warner Music Liven tähtiartistit joulukonsertteihin!

Julkaistu 21.09.2023

 

Enää 94 päivää jouluun ja hyvä niin. Me Superstarissa uskomme myös tänä vuonna aineettomiin lahjoihin, vilpittömiin kohtaamisiin ja elämän suuria ja pieniä tunteita tulkkaaviin ensiluokkaisiin artisteihin. Siihen, että ne kaikista tärkeimmät ihmismielen muistot eivät synny materiasta vaan yhteisistä kokemuksista. Tapahtumiin, joissa ollaan elossa, paikalla ja läsnä. Tilaisuuksiin, joissa puhutaan muustakin kuin arjen ja työn kiireestä. Esityksiin, jotka naurattavat, herkistävät, liikuttavat ja koskettavat. Ja tietysti niihin jo ikonisiksi muodostuneisiin joululauluihin, jotka kannattelevat meitä kaikkia läpi hektisen pimeyden kohti alkavaa lomaa, kaivattua rauhoittumista ja sarastavaa valoa. 

Nyt on todellakin täysin oikea aika suunnitella yrityksesi loppuvuoden huipentamaa joulukonserttia. Superstarin edustamista Warner Music Liven tähtiartisteista esimerkiksi Samuli Edelmann, Suvi Teräsniska, Reino Nordin ja Ilta tekevät tänä vuonna rajatun määrän yritysasiakkaille räätälöityjä joulukonsertteja, joissa he esittävät omia sovituksiaan tunnetuista klassikoista. Uskallamme luvata, että joulun maaginen taika tulee olemaan näissä yksityistapahtumissa vahvasti läsnä. 

Me Superstarissa välitämme asiakkaillemme onnea, iloa ja maailmanluokan esiintyjiä. Se on paras lahja, mitä osaamme kenellekään antaa. Laskuri pyörii, joulu tulee, artistiemme kalenterit täyttyvät. Tee varaus ennen kuin on liian myöhäistä.

 

Samuli Edelmann, Suvi Teräsniska, Mikko Harju, Mikko Leppilampi ja Ilta ovat Warner Music Liven tähtiartisteja, joita Superstar välittää yksinoikeudella suomalaisille yritysasiakkailleen. Tiedustele heitä ja muita joulukonsertteja tekeviä esiintyjiä täältä.

Seuraa meitä