Superstarin Anna Sarmanto viihtyy vauhdikkaan työn parissa missä jokainen päivä näyttää erilaiselta - Superstar Agency

Kesälomien ajan 24.6. alkaen saat Superstariin yhteyden osoitteesta weare@superstar.fi. Tarkemmat loma-ajankohdat löydät yhteystiedoista.

Superstarin Anna Sarmanto viihtyy vauhdikkaan työn parissa missä jokainen päivä näyttää erilaiselta

Julkaistu 06.10.2022


Anna Sarmanto työskentelee Superstarilla Account Managerina. Millaista on työ uuden ajan viihdetoimistossa, jossa tilanteet vaihtuvat tiheään tahtiin? Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan paremmin Superstarin arkeen ja Annaan, tervetuloa mukaan! 

 

Hybridirooli pitää työn monipuolisena

Account Managerina toimiva ja myös markkinointia työssään tekevä Anna Sarmanto starttaa työpäivänsä tällä hetkellä jo aamukahdeksalta. Aikainen aamu mahdollistaa hänen paneutumisensa keskeytymätöntä aikaa vaativiin tehtäviin, kuten esimerkiksi sisällöntuotantoon.

Mitä kaikkea kuuluu Annan tavalliseen työpäivään?

- Vaikea kysymys! Jokainen työpäivä on erilainen, sillä tilanteet ja projektit muuttuvat koko ajan. Huolehdimme asiakkuuksista yhdessä kollegoideni kanssa, sekä vastaan yhteydenottoihin. Hoidan myös markkinointiin liittyviä tehtäviä ja projekteja, kuten esimerkiksi sisällöntuotantoa, sekä verkkosivujen ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

 

Esiintyjät mutkattomasti tilaisuuteen

Aamupäivän aikana Anna siirtyy työssään asiakaspalvelumoodiin, sillä päivä alkaa täyttymään tarjouspyynnöistä, asiakkaiden palvelemisesta, sekä sovittujen tapahtumien tuotannon edistämisestä esiintyjien osalta.  

- Superstarin tehtäviin kuuluu varmistaa se, että yritystapahtumia järjestävät asiakkaamme saavat huippuartistin, koomikon tai juontajan tapahtumaan esiintymään ja että kaikki sujuu sen osalta mutkattomasti. Muu tapahtuman järjestäminen, kuten esimerkiksi tarjoilujen hoitaminen tai juhlapaikan varaaminen, on asiakkaan itsensä tai heidän valitseman tapahtumatoimiston tehtävä, Anna selvittää. 

 

Satunnainen etätyö mahdollistaa vapaa-ajan harrastukset

Vapaa-ajallaan laskettelua ja luonnossa eri urheilulajeja harrastava Anna on kiitollinen, että voi työskennellä välillä myös etänä. Tiimiläiset pitävät päivittäin tiiviisti yhteyttä Zoomin välityksellä palaverien ja yhteisten lounashetkien merkeissä. 

- Käymme palavereissa läpi eri projektien etenemistä ja kulkua, sekä tietysti vaihdamme kuulumisia. Meillä on tosi iloinen, avoin ja kannustava ilmapiiri. On mahtavaa, että on tilaa kehittymiselle ja oppimiselle. Jos mokataan, ollaan avoimia siitä ja pyydetään anteeksi, Anna kehuu.

Seuraa meitä