Superstar asiakaskysely 2023 - Superstar Agency

Superstar asiakaskysely 2023

Julkaistu 21.06.2023

Superstar on saanut merkittäviä tuloksia kevään aikana suoritetusta asiakastyytyväisyyskyselystä.

Tulosten perusteella 94% vastaajista suosittelisi Superstarin palveluita, mikä vahvistaa yrityksen mainetta luotettavana ja asiakaslähtöisenä toimijana.

Kyselyyn vastanneiden määrä ylitti odotukset, ja saatu palaute oli enimmäkseen ylistävää. Asiakkaat arvostivat erityisesti Superstarin nopeaa ja ystävällistä palvelua sekä laadukkaita artisteja.

Superstar Agencyn toimitusjohtaja Petri Roivainen haluaa kiittää kaikkia asiakkaita luottamuksesta ja osallistumisesta kyselyyn: "Tulosten perusteella uskallan sanoa, että olemme onnistuneet rakentamaan erottuvan, ketterän, monipuolisen ja joustavan uuden ajan viihdetoimiston".

Superstar Agencyn jatkuva sitoutuminen palveluiden parantamiseen ja asiakkaiden tarpeiden täyttämiseen näkyy positiivisissa kyselytuloksissa. Yritys kiinnittää erityistä huomiota toiminnan kehittämiseen ja asiakkaiden tyytyväisyyden ylläpitämiseen.

Jatkamme työtämme viedäksemme suomalaista viihdettä uusiin ulottuvuuksiin ja kiitämme kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita heidän tuestaan.

Jatkossakin tarjoamme onnea, iloa ja maailman luokan esiintyjiä!

 

*Zeffi asiakastyytyväisyyskysely kevät 2023

Seuraa meitä