Krista Siegfrids Superstarin juontajarosteriin - Superstar Agency

Krista Siegfrids Superstarin juontajarosteriin

Julkaistu 15.03.2023

Juontava nelikielinen laulaja. Sellainen harvinaisuus vahvan musiikillisen taustan omaava Krista Siegfrids aivan ehdottomasti on. Vaikka laulavia juontajia löytyy Superstarista muitakin, harvassa ovat ne, jotka mielellään sekä aloittavat että lopettavat tilaisuuden kuin tilaisuuden lauluesitykseen.

Juontajana Krista on sekä suomea, ruotsia, englantia että hollantia sujuvasti puhuva energinen, sanavalmis, positiivinen ja valovoimainen persoona, joka gaalojen ja palkintotilaisuuksien lisäksi pystyy suunnittelemaan ja hallitsemaan myös erilaisia kokonaisuuksia. 

Mistä esiintymisinnostuksesi alkoi?

Itseasiassa se on ollut minussa niin pitkään, kun muistan. Ensimmäiset esiintymismuistot ovat jo tarhaikäisestä. Jos meille tuli vieraita kotiin, halusin aina esiintyä heille. Teini-ikäisenä osallistuin kykyjenetsintäkilpailuihin ja esiinnyin oman bändin kanssa. Hauska ajatella, että pienenä unelmoin, että saisin olla juontaja sekä tanssia ja laulaa ammatikseni. Nyt toteutan unelmaani!

Minkälaisista tilaisuuksista ja aiheista innostut?

Rakastan tilaisuuksia missä voin yhdistää kaksi intohimoani; juontamisen sekä laulamisen. Suunnittelen mielelläni etukäteen tilaisuuden teemaan sopivia kappaleita mitä esittää. Sanoisin että erikoisuuteni on aloittaa tilaisuus näyttävästi, esimerkiksi asiakkaan toivekappaletta esittäen. Haluan luoda ympärilleni positiivisen ilmapiirin ja saada ihmiset hyvälle tuulelle. Parasta on nähdä, kun ihmiset viihtyvät ja heillä on hauskaa.

Minkälainen olet juontajana?

Olen iloinen, energinen ja positiivinen. Jos saan ihmiset innostumaan tilaisuudesta ja hyvälle tuulelle, olen onnistunut työssäni. Tykkään tehdä jotain ekstraa jokaiseen tilaisuuteen. Vaihdan tiuhaan pukuja, esitän toimitusjohtajan lempikappaleen tai teen jotain muuta erikoista.

Mikä on elämäsi motto?

Pidän niin hauskaa kuin mahdollista kaikessa mitä teen. Olen aina yrittänyt elää sen mukaan ja suunnittelin tekeväni niin jatkossakin. Se on toiminut hyvin, ainakin tähän mennessä!

Tervetuloa Superstariin Krista!

Lue lisää Kristasta

Seuraa meitä