Jaana Pelkonen ja Superstar yhteistyöhön - Superstar Agency

Jaana Pelkonen ja Superstar yhteistyöhön

Julkaistu 28.02.2023

Juontaja on henkilö, joka haastattelee, kyselee, informoi ja aikatauluttaa. Hän ei ole laulaja tai koomikko vaan joku, joka varmistaa, että tilaisuus etenee suunnitellusti. Juontaja tulee toimeen ihmisten kanssa, omaksuu nopeasti uusia asioita, tekee taustatyönsä huolella ja hallitsee erilaisia rooleja. Tätä, ja paljon muuta on Jaana Pelkonen, joka pitkän eduskuntauran jälkeen on valmis hyppäämään takaisin juontajan saappaisiin.

Sinun 12 vuoden pituinen ura eduskunnassa on päättymässä tänä keväänä. Mitä odotat seuraavalta, "uudelta aikakaudelta"?

Olen hyvin kiitollinen kuluneista vuosista, yhteistyöstä ja kaikesta kokemuksesta, jota minulle on näiden vuosien aikana karttunut. Palo vaikuttaa yhteisiin asioihimme ei suinkaan ole sammunut, asioita ja maailmaa on kuitenkin minusta hyvä tarkastella välillä eri näkökulmista. Suhtaudun tulevaan avoimin mielin ja toivon pääseväni tekemään erilaisia projekteja ja yhteistyötä, käyttämään monipuolista osaamistani ja oppimaan paljon uutta. 

Onko juontajan ja poliitikon työssä samankaltaisuuksia? Jos on, niin mitä?

Molemmat ovat asiakaspalvelutyötä, jota ei tehdä yksin - vaan yhdessä. Yhteistyössä on voima.

Pitkä ja menestyksekäs ura sekä televisiossa, radiossa että politiikassa. Valtiotieteiden maisteri ja videopeli-vaikuttaja. Kaikkea tuota olet ehtinyt jo tekemään. Onko sinulla vielä jokin urahaave minkä haluaisit toteuttaa?

Oi, on moniakin, mutta ne ovat omia salaisuuksiani. Tähdet tietävät!

Miten kuvailisit nykyistä juontajapersoonaasi?

Olen tunnollinen, aikaansaava ja vilpittömän utelias. Haluan ymmärtää niin suuret asiakokonaisuudet kuin pienet yksityiskohdatkin. Ne hommat joihin tartun, hoidan kunnialla loppuun saakka. Oikeudenmukaisuus, sivistys, yhdenvertaisuus, suvaitsevaisuus, kansainvälisyys ja välittäminen ovat kantavia arvojani. Olen aito energinen oma itseni monipuolisella kokemuksella terästettynä. 

Mistä hyvä juontaminen mielestäsi rakentuu? Minkälaisista tilaisuuksista ja aiheista innostut?

Aidosta innostuksesta keikkaa kohtaan, perehtymistä keikan aihealueeseen, syventymisestä taustatietoihin, laajemmasta ymmärryksestä yhteiskunnastamme, avoimuudesta ja halusta oppia itse uutta, yhteistyökyvystä, heittäytymisestä sekä siitä, että osaa elää hetkessä ja olla aidosti läsnä - lukea tilannetta. Odotan innolla niin asiapitoisia seminaareja ja moderointeja kuin viihteellisimpiäkin tilaisuuksia

Kuulostaa mielenkiintoiselta. Mekin odotamme innolla yllä mainittuja tilaisuuksia. Tervetuloa Superstariin Jaana! 

 

Juontajana Jaana on asiallinen, luotettava ja rento. Monipuolinen työhistoria on tuonut kokemusta, kielitaitoa, ymmärrystä ja perspektiiviä elämän eri osa-alueilta. Hän on jokaiseen tilaisuuteen perusteellisesti valmistautuva huippuammattilainen, joka kevyempien aiheiden ohella hallitsee myös vaikeammat yhteiskunnalliset kysymykset niin suomeksi kuin englanniksi.

Lue lisää Jaanasta

Seuraa meitä