BESS WARNER MUSIC LIVELLE JA YRITYSTILAISUUKSIEN OSALTA SAMALLA SUPERSTARILLE - Superstar Agency

BESS WARNER MUSIC LIVELLE JA YRITYSTILAISUUKSIEN OSALTA SAMALLA SUPERSTARILLE

Julkaistu 02.10.2023

Huippusuosion kotimaisella musiikkikentällä saavuttanut nelinkertainen Emma-voittaja BESS siirtyy Suomen suurimman kotimaisen musiikin ohjelmatoimiston, Warner Music Liven, edustukseen. Samalla yritystilaisuuksien osalta BESS siirtyy Superstar Agencyn edustukseen. Warner Music Livellä BESSin keikat myy Mikko Varjamo.

- Olen ollut BESSin live-urassa mukana since day one joko keikkamyyjänä tai muuten taustajoukoissa, joten tämän yhteistyön jatkuminen oli itselle hyvin luonteva asia. Olen todella fiiliksissä, että pääsen taas mukaan rakentamaan BESSin seuraavia steppejä kohti Suomen kirkkainta artistitähtitaivasta. Lisäksi BESS on ihmisenä juuri sellainen tyyppi, kenen kanssa on ollut helppo myös ystävystyä vuosien saatossa. Eli erittäin hienoa olla taas osana BESS-tiimiä! Mikko kommentoi.

- Mikko on ammattilaisena sekä ihmisenä aivan huipputyyppi ja on ilo jatkaa vuosien yhteistyötä! Mahtavaa myös päästä osaksi Warner Music Liveä, Bess kertoo.

BESS on helsinkiläinen artisti ja pop-tähti, joka debytoi vuonna 2017. Elektronista musiikkia ja housea pop-musiikissaan yhdistelevä artisti tunnetaan erityisesti rouheasta laulusoundistaan, lukuisista hiteistään sekä hurmoksellisesta keikkasuosiostaan.

Viimeistään vuoden 2022 UMK-kilpailun myötä koko kansan nimeksi noussut BESS on julkaissut urallaan kaksi albumia. Loppuvuonna 2019 julkaistu debyyttialbumi BESS on myynyt platinaa ja keväällä 2023 julkaistu KÄDET YLÖS tuplaplatinaa. Yhteensä artistin tuotantoa on kuunneltu jo yli 110 miljoonaa kertaa. BESSin tunnetuimpia kappaleita ovat ennätyksiä rikkoneen UMK2022-kisabiisi Ram pam pamin lisäksi muun muassa kolminkertaista platinaa striimannut Tempo, sekä Sammumaton, joka on vuoden 2023 kolmanneksi soitetuin kappale Suomen radioissa. BESS on neljän Emma-pystin lisäksi palkittu myös Iskelmä Gaalassa Vuoden naisartistina ja Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden läpimurto -tunnustuksella.

Warner Music Liven rosteriin kuuluvat muun muassa Käärijä, PMMP, Cledos, Isac Elliot, BEHM, Mouhous, Pikku G, Mikael Gabriel, AHTI, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Ellinoora, Arttu Wiskari, ABREU, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Samuli Edelmann, Reino Nordin, Etta, Maija Vilkkumaa sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

 

Lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Varjamo / Warner Music Live
mikko.varjamo@warnermusic.com
+358 40 7055709

Yritystilaisuudet:
Annu Winter / Superstar Agency Oy
annu.winter@superstar.fi
+358 44 0436766

 

Seuraa meitä