Cornelia Jakobs - Superstar Agency

Cornelia Jakobs

30-vuotias Cornelia Jakobs elää ja hengittää musiikkia. Cornelia syntyi Tukholmassa vuonna 1992. Jo 7-vuotiaana hän löysi oman mukavuusalueensa esiintymislavalta, eikä hänellä ole koskaan ollut varasuunnitelmaa. Hän aloitti soittamisen erilaisissa autotallirockbändeissä jo peruskoulussa, minkä voi käytännössä kuulla kuunnellessaan hänen nykyistä musiikkiaan. Cornelian isä on artisti ja isoäiti kapellimestari, joten musiikki on aina ollut osana Cornelian elämää. Hän on artisti, jolla on luovia visioita sekä äänen että visuaalisen puolen suhteen ja viimeisen viiden vuoden aikana hän on tehnyt kaiken pääasiassa itse. Tähän mennessä hän on julkaissut yhdeksän singleä ja viimeistelee parhaillaan debyyttialbumiaan.

Luonnollinen, liikunnallinen, tunteikas ja ajaton ovat sanoja, jotka kuvaavat Cornelia Jakobsin soundia ja persoonallisuutta. Cornelia on ollut mukana useissa bändikokoonpanoissa, kuten ”Love Generation”, joka osallistui Ruotsin Melodifestivaleniin vuosina 2011 ja 2012, ennen kuin hän päätti keskittyä soolouraansa. Hän teki läpimurtonsa osallistuessaan Melodifestivalenin 2022 ensimmäiseen osakilpailuun, jossa hän pääsi suoraan finaaliin voitettuaan televisioäänestyksen kappaleellaan ”Hold Me Closer”. Cornelia voitti lopulta koko Melodifestivalenin ja edusti Ruotsia Euroviisuissa 2022.

Jos kuvittelisit Oasiksen, Bon Iverin ja Joni Mitchellin tapaavan, rakastuvan ja saavan tyttären – hänen nimensä voisi hyvinkin olla Cornelia Jakobs.

Media

Seuraa meitä