Blind Channel - Superstar Agency

Blind Channel

Blind Channel voitti UMK:n ja teki suomalaista Euroviisuhistoriaa vuonna 2021 sijoittumalla Rotterdamin viisukisoissa 6. sijalle. Yhtye breikkasi tämän jälkeen Dark Side – jättihitillään niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä markkinoilla. Biisiä on kuunneltu nyt 60 miljoonaa kertaa ja sitä seuranneita sinkkuja yhteensä kymmeniä miljoonia kertoja.

Yhtye vietti kevään 2022 pitkillä Yhdysvaltain ja Euroopan kiertueilla poiketen Emma-gaalassa pokkaamassa kaikki kuusi palkintoa kaikista niistä kategorioista, joissa oli ehdolla. Yhtyeen kesä oli kiireinen. Se nähtiin yli 20 kesäfestivaalilla Suomessa sekä raskaan rokin hevin suurimman festivaalin päälavalla Wackenissa.

Blind Channel solmi maailmanlaajuisen levydiilin maineikkaan Century Media -yhtiön kanssa ja julkaisi viimein ensimmäisen albuminsa Dark Siden jälkeen kesällä 2022. Albumi meni niin fyysisen kuin striimatuimmat listan kärkipaikalle Suomessa sekä Saksan albumilistan sijalle 15. Yhtye vietti syksyn ensimmäisellä omalla headline-kiertueella, joiden keikoista suurin osa olivat loppuunmyytyjä.

Loppuvuoden osalta kuusikkoa nähdään myös kotimaisilla lavoilla. Vuosi huipentuu ensimmäiseen hallikeikkaan Helsingin jäähallissa 29.12. Tuleva vuosi vie bändiä jälleen mittaville rundeille ympäri maailman.

Tiedustele artistia tilaisuuteen »

Media

Seuraa meitä