Superstar Collaborationin tiimi kasvaa Elisa Hietanen aloittaa Account Managerina - Superstar Agency

Superstar Collaborationin tiimi kasvaa Elisa Hietanen aloittaa Account Managerina

Julkaistu 04.05.2023

Superstar Agencyn osaajajoukko vahvistuu, kun Elisa Hietanen aloittaa Superstar Collaboration:in uutena Account Managerina.

Elisa tuo mukanaan monipuolisen kokemuksen myynnistä, asiakkuuksien hoidosta ja start-up kentältä. Aiemmin hän on toiminut myös Warner Music Finlandilla ulkoisena konsulttina artistiyhteistöiden parissa. Intohimo henkilöbrändin ja musiikin yhdistämiseen yritysten markkinoinnissa tekee hänestä arvokkaan lisäyksen tiimiin.

”Olen todella innoissaan, että pääsen ideoimaan ja kehittämään kaupallisia kumppanuuksia asiakkaillemme” Elisa kertoo iloisesti.

Superstar Collaborationin operatiivinen johtaja Sanna Tamminen iloitsee myös Elisan liittymistä tiimiin: ”Elisa on todella idearikas ja tuo varmasti kaikkiin kumppanuuksiin luovaa ajattelua, jota tarvitaan artistien ja yritysten yhteistöissä”.

Superstar Collaboration toimii tiiviissä yhteistyössä osana Warnerin Brand and Artist Service -tiimiä.

Tervetuloa Superstariin Elisa!

 

Superstar Collaboration

Superstar Agencyn yhteydessä toimiva Superstar Collaboration tekee monipuolista ja laaja-alaista yhteistyötä Suomen suosituimpien tähti­esiintyjien, suurimpien tapahtumien, tärkeimpien markkinointi­toimijoiden ja johtavien yritysten kanssa. Me lupaamme olla aina luovia, tehokkaita, kunnioittavia ja ystävällisiä, sillä niistä elementeistä erinomaiset kaupalliset yhteistyöt yleensä syntyvät. Superstar Collaboration tuottaa kaupallisia kumppanuuksia Warner Music Finlandin artisteille johon lukeutuvat mm. Käärijä, ABREU, Erika Vikman, Cledos, Vesala sekä Ellinoora.

 

Elisa Hietanen

+358 50 3575557

elisa.hietanen@superstar.fi

Seuraa meitä