Sanna Tamminen luotsaamaan uutta kaupallista yksikköä Superstar Collaborationia - Superstar Agency

Sanna Tamminen luotsaamaan uutta kaupallista yksikköä Superstar Collaborationia

Julkaistu 04.11.2021

vas. Ville Ahtiainen (Warner Music Finland) ja Sanna Tamminen (Superstar Collaboration). Kuvaaja: Jan Lönnberg

Superstar Agencyn ja Warner Music Finlandin yhteistyö tiivistyy entisestään, kun Sanna Tamminen aloittaa Superstar Agencyn kaupallisen Superstar Collaboration -yksikön vetäjänä. Hän on tätä ennen toiminut kolmen vuoden ajan Warner Music Finlandin Brand and Artist Services -yksikössä. Tulevaisuudessa Superstar Agencyn toiminta laajenee siis myös Suomen eturivin tähtien ja tapahtumien kaupallisiin yhteistöihin

Sanna Tammisella on mittava kokemus markkinoinnista, kaupallisten kumppanuuksien hankinnasta ja solmimisesta sekä asiakkuuksien hoidosta. Warner Musicilla hän on vastannut yhtiön artistien kaupallisista kumppanuuksista sekä niiden konseptoinnista. Lisäksi Sanna on vastannut muun muassa Emma-gaalan kaupallisten kumppaneiden hankinnasta viimeisen neljän vuoden ajan. Viimeisen vuoden aikana Sannan toimenkuvassa on painottunut erityisesti yhteistyö eri markkinointitoimistojen kanssa.

Superstar Agencyn toimitusjohtaja Petri Roivainen iloitsee uudentyyppisestä yhteistyöstä: “On erityisen hienoa, että yhteistyö Warner Music Finlandin kanssa tiivistyy entisestään ja voimme tarjota laajempaa palvelua asiakkaillemme.”

Sanna on iloinen tarttuessaan uuteen tilaisuuteen: “Olen todella kiitollinen viimeisestä kolmesta vuodesta Warner Musicilla ja äärimmäisen tyytyväinen, että yhteistyö Warnerin kanssa jatkuu.”

Tamminen jatkaa: “Olen aina ollut yrittäjähenkinen ja kun tämä tilaisuus tarjoutui, päätin siihen tarttua. Minulle on tärkeää olla mukana luomassa kaupallisia kumppanuuksia, jotka toteutetaan kunnianhimoisesti sekä artistin että yrityksen brändiarvojen mukaisesti. Kaupallisten kumppanuuksien myönteiset vaikutukset ovat merkittävät kaikille osapuolille, kun ne toteutetaan kunnianhimoisesti, sujuvasti ja laadukkaasti.” 

Warner Music Finlandin kaupallinen johtaja Ville Ahtiainen on alkavaan yhteistyöhon myöskin tyytyväinen: "Sanna on ollut tehokas osa kasvavaa kaupallista osastoamme ja on mahtavaa, että yhteistyö hänen kanssaan jatkuu nyt Superstarin alla. Tähänastinen yhteistyö Superstarin kanssa on sujunut artistien yritystilaisuuksien osalta loistavasti ja on luonnollista, että kumppanuutemme laajenee tätä kautta kaupallisiin yhteistöihin."

Superstar Collaboration
Superstar Agencyn yhteydessä toimiva Superstar Collaboration tekee monipuolista ja laaja-alaista yhteistyötä Suomen suosituimpien tähtiesiintyjien, suurimpien tapahtumien, tärkeimpien markkinointitoimijoiden ja johtavien yritysten kanssa. Me lupaamme olla aina luovia, tehokkaita, kunnioittavia ja ystävällisiä, sillä niistä elementeistä erinomaiset kaupalliset yhteistyöt yleensä syntyvät.

 

Lisätiedot:

Sanna Tamminen COO

sanna.tamminen@superstar.fi

+358 40 776 3022

Seuraa meitä