Koronaviruksen vaikutukset Superstarin toimintafilosofiaan - Superstar Agency

Koronaviruksen vaikutukset Superstarin toimintafilosofiaan

Julkaistu 28.10.2020

Koronamaailma

Korona muutti maailman monella tapaa huonommaksi. Se on valitettava totuus, mikä myös meidän on ollut pakko hyväksyä. Me ymmärrämme Covid-19 -taudin vakavuuden ja suhtaudumme koronavirusta koskeviin suosituksiin ja rajoituksiin äärimmäisen vakavasti. Mutta me uskomme myös siihen, että tapahtumat eivät tule maailmasta häviämään, vaan ne sopeutuvat ja muuttavat muotoaan. Myös Suomessa tapahtuma-ala on jo siirtynyt entistä vahvemmin kohti yritys- ja yksityissektoreilla järjestettäviä virtuaalituotantoja. Se on se uusi maailma, johon meidän kaikkien kannattaa sopeutua. 

Livetapahtumat

Vaikka Superstar ei itse tuota tapahtumia, eikä vastaa niiden järjestelyistä, 2020-luvun kokonaisvaltainen vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme. Niin paljon kuin myös me kaipaamme vanhan maailman huolettomia live-tapahtumia, niin artistiemme, työntekijöidemme, asiakkaidemme ja alihankkijoidemme terveys on meille tärkeämpää kuin yksikään tilaisuus tässä maailmassa. Siksi me edellytämme myös kaikilta yhteistyökumppaneiltamme korona-ohjeistusten ja -rajoitusten ehdotonta noudattamista.  

Virtuaalitapahtumat

Yli 80 prosenttia Superstarin myynnistä kohdistuu toistaiseksi verkon välityksellä tavalla tai toisella järjestettäviin webinaari- ja stream-tuotantoihin, joiden uskomme olevan todellisuutta myös jatkossa. Meidän tehtävämme uuden ajan viihdetoimistona on vaikuttaa siihen, että erilaiset virtuaalitapahtumat pystytään vastuullisuuden ja turvallisuuden lisäksi toteuttamaan sekä esiintyjien että yleisön näkökulmasta niin kunnianhimoisesti ja korkeatasoisesti kuin mahdollista. Myös virtuaalitapahtuman voi ja pitää olla kokemuksena merkittävä. Siksi me olemme olemassa. 

Tulevaisuus

Jonain päivänä maailma normalisoituu ja palaa ainakin hieman lähemmäksi sitä, missä vielä vuoden 2019 lopussa oltiin. Silloin myös iso osa tapahtuma-alasta siirtyy takaisin live-tuotantoihin. Sitä hetkeä mekin odotamme ja myös siihen me olemme täysin valmiita. Erilaisia live-esiintymisiä myymme parhaillaan jo vuosille 2021 ja 2022. Vielä koittaa taas parempi aika. Me uskomme tulevaisuuteen.

Seuraa meitä