Elämysten ohjelmatoimisto - Superstar Agency

Ohjelma­toimisto – enemmän kuin esiin­tyjänsä

Tätä me viihdetoimisto Superstarilla haluamme olla. Emme välitä vain maamme kärkiesiintyjiä yrityksesi tilaisuuteen, välitämme ennen muuta viihdettä. Tunteiden ja elämysten kaikkia sävyjä, jotka muuntuvat makeiksi muistoiksi. Vastaamme raikuvan naurun kaipuuseen, asiallisen tunnelman toiveeseen, tanssijalan villiin vipatukseen ja musiikin isoon, voimaannuttavaan nälkään. Samoin mihin tahansa muuhun tarpeeseen, jonka artistit, juontajat tai stand up -koomikot voivat vain täyttää.

Meille on selvää, että tilaisuudet, tapahtumat ja toiveet ovat erilaisia. Yleisöt ovat erilaisia. Samoin ovat yritykset, yhteisöt ja brändit. Siksi olemme ohjelmatoimisto, joka edustaa lukuisia maamme ykkösnimiä viihteen maailmasta, joista autamme valitsemaan sinulle sen sopivimman. Olemme sekä omaksi että asiakkaidemme iloksi muun muassa Warner Music Liven virallinen yhteistyökumppani Suomessa. Oli tuloillaan sitten gaala, suuri tai pieni tuotelanseeraus, kaikkien aikojen vuosijuhlat, yksityiskeikka, teemabileet, pienet pikkujoulut, koko viikonlopun messut tai ammattialasi tapahtuma, livenä tai sitten virtuaalisesti, meiltä saat keikalle varmasti sen oikean vetonaulan. Tavoitteemme on olla enemmän kuin “ihan kiva”. Haluamme, että voit kuvailla paitsi palveluamme myös esiintyjiämme superlatiivein! Siksi olemme Superstar – kaikilta osin, mitä teemme.

Ohjelmatoimisto, joka ei vain esittele esiintyjiään

Joka myös palvelee aidosti. Kanssamme sinun ei tarvitse tyytyä vain artistikuvauksiin ja omin neuvoin tehtäviin päätöksiin. Ja entäpä jos sinua kiinnostava esiintyjä ei olekaan saatavilla silloin kun haluaisit, miten asiat järjestyvät?

Meidän ohjelmapalvelumme perustuu siihen, että otat joko yhteyttä sinua kiinnostavasta esiintyjästä tai lähdemme yhdessä miettimään aivan alkuaskeleilta, kun asiat ovat vielä täysin auki, mitä tapahtumasi oikeastaan tarvitsee. Mitä yleisösi tarvitsee ja todennäköisesti toivoo? Ehdotamme sopivaa viihdyttäjää, etsimme ja keksimme ratkaisun, jonka voit vakuuttua olevan paras valinta juuri sinulle.

Tiedostamme organisaatioiden ja tapahtumajärjestäjien pöydällä olevan paljon muutakin kiireellistä, ja siksi me Superstarilla haluamme tehdä kaikkemme, jotta esiintyjät yksityistilaisuuteen löytyisivät mahdollisimman pienellä vaivalla. Ja mahdollisimman pian, jos tarve vain vaatii. 

Meidän kanssamme aika ei onneksi pysähdy, vaan asiat etenevät päivissä, parhaimmillaan jopa tunneissa. Ketteryys ja nopeus ovat keskeisiä hyveitämme.

Rohkea ja uudistava, mutta kuuliainen ja kunnioittava 

Kuvailemme itseämme monin sanoin, silti harkiten ja jokaista tarkoittaen. Yksi meille merkittävimpiä tavoitteita on tehdä asiat toisin. Haluamme ravistella jo hieman pölyttyneitä kenttämme rakenteita uudistamalla ja haastamalla. Haastamalla myös itseämme kehittymään sekä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. 

Pysymme mukana ajan ja maailman muutoksissa. Yritystapahtumat ja yksityistilaisuudet eivät voi aina toteutua samassa salissa istuen, ja siksi panostamme siihen, että ne voivat tavoittaa ruutujen kautta niin hyvin kuin mahdollista. Kun asiat on tehty oikein, tarina, viesti ja tunne tulevat kyllä läpi sen, mitä katsotaan ja kuunnellaan. Ja vaikka ajat ovat haikeita ja välillä lannistavia, ilon ja hauskuuden hetkiä tarvitaan elämään. Näin me Superstarilla uskomme. 

Toimimme aina vastuullisesti ja turvallisesti huomioiden tottakai sekä esiintyjämme, asiakkaamme että muut kanssamme toimivat tahot. Kunnioitamme kaikkia osapuolia, kuuntelemme tarkoin toiveita ja ymmärrämme erilaisia näkemyksiä. Näin voimme vastata kunkin yksilöllisiin toiveisiin niin hyvin kuin vain mahdollista.

Superstar tuo esiintyjän estradillesi

Ja viihteen sinne, missä sitä tarvitaan! Ohjelmatoimiston kanssa on hyvä kulkea kohti tapahtumaa, sen läpi ja vielä jälkikäteenkin, kun show on jo ohi ja tunnelmia vasta kunnolla päästään makustelemaan. Me otamme mielellämme vastaan kaikenlaiset palautteet. Haluamme kuulla, miten onnistuimme palvelemaan sinua. Entä oliko esiintyjä nappivalinta, mitä yleisössä tapahtui vai tapahtuiko mitään? Miten kaikki oikeastaan meni? Me osaamme reagoida kritiikkiin, pahoitella tarpeen vaatiessa rehdisti ja sitä vastoin myös kiittää syvästi arvostaen. Järjestämme esiintyjän yrityksellesi ilomielin nyt ja jatkossakin. Artistimme esiintyvät paitsi tietysti livenä myös virtuaalikeikoilla, jolloin voitte tilata oman etäkonsertin vaikka suoraan kotisohville katsottavaksi.

Seuraa meitä