Martti Vannas - Superstar Agency

Kesälomien ajan 24.6. alkaen saat Superstariin yhteyden osoitteesta weare@superstar.fi. Tarkemmat loma-ajankohdat löydät yhteystiedoista.

Martti Vannas


”Universumin kenties ainoa juontaja-taikuri-koomikko, joka on myös lääketieteen lisensiaatti.” Kovin montaa vastaavan CV:n omaavaa esiintyjää ei maailmankaikkeudesta varmastikaan löydy. Ainakaan sellaisia, joilla olisi takanaan 25-vuotinen ura ja 2 500 erilaista keikkaa. Kansainvälisten esiintymisten lisäksi Martti on tehnyt taikojaan myös ainakin kolmelle Suomen presidentille. 
Martti on taitava MC, joka johdattaa tilaisuuden kuin tilaisuuden läpi ammattitaitoisella ja humoristisella otteella. Ja kyllä, hän ihan oikeasti on lääkärinkin ammattia vapaa-aikanaan harrastava lääketieteen lisensiaatti. Martilta voikin tilata myös Muistikoulutuksen, joka yhdistelee taikurin karismaa, lääkärin ihmistuntemusta ja muistikatkojen asiantuntemusta. Käytännössä Martti näyttää koulutuksessa, miten kuka tahansa voi oppia muistamaan ulkoa numeroita, salasanoja ja eri kerroksissa työskentelevien kollegoiden sukunimiä. Kätevää.

Tiedustele juontajaa tilaisuuteen »

Seuraa meitä