Ne oikeat esiintyjät yritystilaisuuteen - Superstar Agency

Ne oikeat esiintyjät yritys­tilai­suuteen

Tapahtumasi ansaitsee arvoisensa esiintyjän. Sille sopivan viihdyttäjän ja isännän, joka saa kuuntelemaan, katsomaan ja tuntemaan. Hyvää esiintyjää ei unohda, samalla ei sitä tilaisuuttakaan, jossa kokemus syntyi. 

Superstarista löytyy juuri Sinulle sopiva artisti, koomikko, laulaja, bändi tai juontaja, joka tuo yritystapahtumaasi sen, mitä se tarvitsee. Luultavasti enemmänkin. Edustamme Warner Music Liven huikeita kotimaisia viihdetaiteilijoita, jotka saat tilaisuutesi kauttamme. Esiintyjät yksityistilaisuuteen järjestyvät varmasti meiltä. Ja meidän kanssamme.

Et siis joudu yksin etsimään sitä oikeaa. Me tunnemme viihdetaivaan tähdet ja tiedämme sen, mitä kaikkea esiintyjän buukkauksessa on otettava huomioon. Ymmärrämme myös tapahtumien ja asiakkaiden moninaisuuden. Mikä sopii yhdelle, voi olla aivan väärä toiselle. Osaamme aistia herkästi, mistä asiakkaistamme, tilaisuuksista ja tapahtumista on kyse. Me myös aidosti kuuntelemme toiveitasi. Kun alusta alkaen tiedetään, mitä lähdetään hakemaan, päädytään oikeaan ratkaisuun hyvinkin nopeasti. Vaikka edustamme ja välitämme esiintyjiä, välitämme ennen kaikkea viihdettä. Näemme asian isommin kuin henkilöinä. Haluamme mahdollistaa elämysten syntymisen, jonka avainasemassa paitsi toki hienot esiintyjämme ovat, mutta myös tapamme palvella asiakkaitamme. 

Tarinoita monessa muodossa

Lauluissa, sävelissä ja sanoissa. Artisti maistattaa musiikillaan yleisöllesi kertomuksia kokemuksista ja elämästä, jotka tarjoavat tuttua samaistumispintaa. Koomikon kerronnalla tunnelma vapautuu ja ilmoille pääsevät naurut, jopa hervottomat hepulit. Taitava juontaja taas tietää, miten tapahtumaa kannatellaan, ohjelmaa viedään eteenpäin ja miten teemasta saadaan kiinnostava kuulijoille. 

Esiintyjät yritystilaisuuteen on tärkeää valita siten, että se palvelee paitsi sitä mitä tapahtumasi myös yleisösi edustaa. Oli se sitten oma henkilökuntasi, yhteistyökumppanisi tai muu kohderyhmä. Messut, kesäjuhlat, seminaarit, gaalat, ammatilliset tapahtumat ja monet muut ovat osa repertuaaria, jotka kaipaavat usein joko viihdyttäjää tai seremoniamestaria. Ehkä molempia! Ohjelmatoimisto Superstar on välittänyt esiintyjiä mitä moninaisimpiin päiviin ja iltoihin. 

Tiedätkö itse jo valmiiksi, mikä yritystapahtumasi kuulijoita kiinnostaa tai mitä he haluaisivat kuulla sekä kokea? Tiedustele meiltä tiettyä artistia tai muuta esiintyjää, tai lähde liikkeelle täysin tyhjältä pöydältä. Jos sinulla ei ole ajatustakaan siitä, mitä etsit, me autamme hetimiten. Meillä itsellämme on kokemusta niin parrasvalojen takaa kuin niiden edestä, sekä sinä suurimpana; aito rakkaus tapahtumia ja niiden välittämiä tunteita kohtaan.

Esiintyjä voi koskettaa kaukaakin

Maailma on mitä on, ja sen mukana on muututtava sekä uudistuttava. Me Superstarilla olemme viihdetoimistojen edelläkävijä, joka luovii vastuullisesti ja turvallisesti kulttuurin kentällä. Me uskomme ja tiedämme, että elämys ja hyvä kokemus voi syntyä paikastakin riippumatta. 

Jos laulaja, bändi, stand up -koomikko tai muu show ei voi saapua luoksesi paikan päälle, me järjestämme viihdyttäjän virtuaalikeikallesi. Streamingkeikka voi koskettaa myös lujasti, herkistää, naurattaa ja ilostuttaa, katsot tai kuuntelet sitä sitten omassa olohuoneessasi tai ehkä pienellä väellä yhteisissä tiloissanne. Kurkkasitko muuten jo virtual-tarjontaamme?

Viihteen huiput, joita me Superstarilla edustamme, pystyvät varmasti tarjoamaan sinulle sen, mitä haluat itse tarjota asiakkaillesi tai henkilöstöllesi. Varsinkin vaikeina vuosina artisti voi olla pilkahdus valoa ja iloa, joka tuo toivotun irtioton arkeen. Elämästä pitää ja saa nauttia, minkä pienikin ohjelmanumero saattaa mahdollistaa! 

Esiintyjät yksityistilaisuuteen – mitä sinä kaipaat?

Kuulemme siitä mielellämme. Ota yhteyttä meihin ja kysy sinua kiinnostavaa esiintyjää yritystilaisuuteen. Pystymme toimimaan ketterästi ja ripeästi, jotta oikea viihdyttäjä löytyy ja asiat saadaan lyötyä lukkoon niin pian kuin tarve vain on. Haluamme, että niin meistä kuin esiintyjistämme jää hyvä maku ja muisto.

Seuraa meitä