Laulajat tai bändit, artistit yritystilaisuuteen - Superstar Agency

Artistit yritys­tilai­suuteen

Artisti ja sinä – te olette tapahtumasi sydän. Kun estradille astuva muusiikko ja yleisö kohtaavat, siitä vasta syntyy se taika. Kun ensimmäiset sävelet ja sanat saatetaan ilmoille, tunteet, kokemukset ja muistot ovat valmiita syntymään. 

Artistit yksityistilaisuuteen tai yritystapahtumaan löytyvät genrestä jos toisestakin. Laulaja, räppäri, DJ, bändi, yhden tai useamman muusikon kokoonpano, joka taitaa suvereenisti raskaamman rockin, vetää tunnetut pop-biisinsä, ihastuttaa iskelmällä tai on uskomaton balladien tai bilebiisien tulkitsija. Meillä on kunnia edustaa näitä Warner Music Liven mahtavia ääniä ja erottuvia taiteilijoita, joten kauttamme ovat saatavilla ne kovimmat, kirkkaimmat kotimaisen tähtitaivaan artistit. Myös ne, jotka ovat tehneet Suomea maailmallakin tunnetuksi! 

Pohdimme mielellämme kanssasi, mille tuulelle sinä kuulijasi haluat. Onko aika rauhoittua musiikin ääreen vai nostattaa fiilis kattokruunun korkeuksiin? Jotain siltä väliltä tai molempia, kunhan se saa vain voimaan hyvin ja virkistymään?  Kerro meille, mitä kaipaat, niin valitaan yhdessä ja valitaan oikein! Eli teille sopivaan tyyliin. Tai ehkei sinulla ole vielä aavistustakaan artistivalinnastasi. Ei huolta, sillä ohjelmatoimisto Superstar pitää huolen, että se paras mahdollinen myös löytyy. Meidän palvelumme on aidosti läsnä olevaa ja sinua varten. 

Kun on aika nauttia musiikin voimaa, tilaa artisti yksityiskeikalle

Olet kenties tallentanut parhaat keikkamuistosi, joihin palaat aika ajoin yhä uudelleen. Ehkä kyseessä oli kesän festari tai intiimimpi klubi-ilta, jossa solisti onnistui sanoittamaan laulullaan juuri sen, mitä olit itse usein ajatellut ja tuntenut, koittanut jopa jollekulle kertoa. 

Ehkä se oli laulu rakkaudelle, jo taakse jääneelle elämälle, tulevaisuuden toiveelle tai kipeälle menetykselle. Musiikin vaikutus on ihmeellisen, jopa selittämättömän vahva ja parhaimmillaan voimaannuttava. Artistit yksityistilaisuuteen mahdollistavat sen, että keikka tuodaan vain sinulle ja yleisöllesi. On yleisösi sitten oman organisaatiosi henkilöstöä, asiakkaitasi tai yhteistyössä toimivia kumppaneitasi, me Superstarilla autamme sinua valitsemaan sellaisen esiintyjän, jonka tyyli sopii juuri teille.

Mitä siis haluat yritystilaisuuteesi tuoda? Haluatko kiittää tehdystä työstä ja kannustaa eteenpäin? Toivotko saavasi ilon irti ihmisistä? Jakaa energiaa, jolla jaksaa myös loppuvuoteen? Artistiemme kattava kaarti tarjoaa monenlaisia musiikin mahdollisuuksia, ja kullakin on oma uskollinen tyylinsä toimia uniikkien tarinoiden kertojina ja tunteiden tulkitsijoina. Sitten on myös Superstar Band -bilebändi, joka lataa ilmoille tuttujen kansainvälisten hittien skaalan!

Virtuaalikeikka lyö tunnelman läpi ruudun

Kun ei ole aika laulaa livenä yleisön edessä, on aika laulaa etänä. Keikat eivät saa jäädä maailman mullistusten jalkoihin, vaan silloin on osattava soveltaa. Siinä missä yleisö odottaa palavasti musiikillisia elämyksiä, odottavat artistit pääsevänsä niitä tarjoamaan.

Olemme kehitelleet laadukkaita, toimivia konsepteja järjestää yksityiskeikat ja showt virtuaalisiksi elämyksiksi, joissa laulaja tai bändi voi esiintyä suoraan oman olohuoneen kotisohvalle tai missä tilassa haluattekaan esityksen edessä rentoutua. Kotikonsertti välittää paitsi sen, mitä haluat artistin avulla viestiä myös sen tärkeimmän, jota me Superstarilla emme voi koskaan liikaa korostaa – elämyksen. Vaikka puhumme artisteista ja esiintyjistä, kaikista mieluiten puhumme kuitenkin elämyksistä. 

Tunne ja kokemus ovat tärkeimpiä, ne tapahtumasta viime kädessä painuvat mieleen, vaikka tapahtuma olisikin sitten sellainen, jossa sinä ja artisti olette eri osoitteissa. Taitava viihdyttäjä ja vaikuttava musiikki kyllä tulevat sekä tuntuvat läpi etäisyyksien ja välineiden.

Laitetaan elämä maistumaan musiikille

Ja elämä maistumaan ylipäätään! Me Superstarissa tiedämme, miten maagista musiikki voi olla. Artistit yksityistilaisuuteen tai yritystilaisuuteen ovat piristys ja panostus, joista yleisösi kiittää. Superstarin kanssa myös sinä voit olla tekemässä niitä muistoja, joista puhutaan hyvällä vielä vuosien päästä.

Seuraa meitä