Tehosekoitin - Superstar Agency

Tehosekoitin

Vuosituhannen vaihteen merkittävimpiin suomirockyhtyeisiin lukeutuva Tehosekoitin muistetaan mm. hiteistään C’mon baby yeah, Kaikki nuoret tyypit, Asfaltti polttaa, Pillitä Elli pillitä, Maailma on sun, Valonkantaja ja Hetken tie on kevyt. Vuonna 1991 Lahdessa perustettu Tehosekoitin julkaisi uransa aikana kuusi studioalbumia ja niitti toimintansa alkuvuosina kulttimainetta Suomen punkpiireissä.

Kaupallisesta menestyksestä Tehosekoitin pääsi nauttimaan vuonna 1997 julkaistustaKöyhät syntiset -kakkosalbumistaan lähtien.Yhtye lopetti toimintansa vuonna 2004. Kesällä 2009 Tehosekoitin teki muutaman keikan jäähyväiskiertueen, mutta sitä lukuun ottamatta bändiä on turhaan kyselty esiintymislavoille -kunnes loppuvuodesta 2019 yhtye ilmoitti palaavansa keikkalavoille.  Autenttisella aktiivivuosien kokoonpanolla nykyään keikkailevan Tehosekoittimen musiikki on säilynyt elinvoimaisena läpi vuosien. Bändin biiseistä useampikin on ylittänyt striimauspalveluissa platinarajan.

Lisäksi Tehosekoittimen biiseistä on tehty cover-versioita, joita on kuultu television laulukilpailuissa ja laulettu toivelaulukirjoista.  Esimakua Tehosekoittimen uudesta tulemisesta saatiin alkuvuoden 2020 Emma Gaalassa, jossa bändi villitsi yleisön näyttävälä paluushowllaan.

Tehosekoitin 2020 on
Otto Grundström, laulu
Matti Mikkola, kitara
Hannu ’Hanski’ Kilkki, basso
Tero Sundell, rummut
Juha Kuoppala, koskettimet

Tiedustele artistia tilaisuuteen »

Media

Seuraa meitä